Digitoimisto ROI

Ei pullaa ei palaveria

Esittely

Verkkosivuja tuloskuntoon jo vuodesta 2017

Vuonna 2017 perustimme Digitoimisto ROI:n pääideana toteuttaa täysin räätälöityjä WordPress- toteutuksia, niin että prosessi olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo ja selkeä. Uusia sivuja toteuttaessa on monesti vaihtoehtona joko varata viikkotolkulla aikaa kalenterista palaveeraamiseen, tai ostaa halpa pakettiratkaisu jolla taas ei saada haluttua lopputulosta – tämän me halusimme muuttaa. Tässä kahden miehen putiikissa,toteutamme kaikki projektit 100% tyytyväisyystakuulla, laadusta tinkimättä ja täysin räätälöidysti, mutta emme halua tuhlata aikaasi turhuuksiin. Kehitämmekin jatkuvasti toimintatapaamme niin, että koko prosessi sujuu asiakkaidemme osalta vaivattomasti.

Reilun vuoden historiaan yrityksellä mahtuu lähemmäs 50 verkkosivuprojektia ja asiakkuuksia on kertynyt pohjoisesta Ivalosta aina suomen eteläisimpään majakkaan saakka. Kanssamme ei tarvitse mennä naimisiin, eikä sinun tarvitse huolehtia jatkuvista ylläpitokustannuksista tai murehtia toimittajaloukusta. Tähän mennessä asiakkaamme ovat olleet täysin tyytyväisiä palveluumme, johtuen luultavasti 100% tyytyväisyystakuusta ja törkeän halvasta hinnoittelusta.

TEKIJÄT

Ville Lintula

Tuotanto

040 5095167ville@digitoimistoroi.fi

Konsta Martti

Asiakkuudet

040 9135286konsta@digitoimistoroi.fi

POINTIT

Emme raahaudu takiasi mihinkään

Tämä prosessi on suunniteltu niin, että näitä toteutuksia pystytään toteuttamaan törkeän hyvään hintaan. Tämä vaatii että emme tuhlaa aikaamme matkustukseen, vaan palaveeraamme lähtökohtaisesti etänä. Sinäkin säästät työaikaasi ja saat syödä kaikki maukkaat pullat itse.

Brändisi on paskan väärti

Projektien alussa, saat aina meiltä idean toteutuksesta. Emme tyydy silottelemaan 90 lukulaista yritysilmettäsi vaan osaamme tehdä oikeasti paremman. Kyselemme tarvittavat perustiedot toiminnastanne, mikäli se ei nykyisiltä sivuiltasi selkene mutta emme pura toimintaasi atomeiksi.

Alasi ei ole mitenkään erityinen

Asiakkaasi ovat ihmisiä siinä missä muutkin ja he haluavat loppupeleissä aivan samoja asioita. Voit siis laskeutua norsunluutornistasi ja unohtaa uhrifantasiasi. Alallasi ihmiset ostavat loppujen lopuksi aivan samoista syistä, kuin millä tahansa muullakin.

Selityksesi eivät meitä kiinnosta

Mikäli hyväksyt tarjouksemme, on täysin meidän vastuullamme saada sinut vakuutettua ammattitaidostamme. Mikäli lopputulos ei miellytä, ei sinun tarvitse selitellä tai tutkia sopimusta suurennuslasilla – riittää kun ilmoitat, ettet aio maksaa loppulaskua ja me emme tästä valita.