Verkkosivujen hinta

Hinnoittelumme on mutkatonta ja mukavaa

Hintamme

No paljonko ne verkkosivut sitten maksavat?

Monesti hinnoittelusta kysytään paljon jo ennen kuin projektista on mitään suunnitelmaa. Hinnoittelemme yksinkertaisesti niin, että samalla kun toteutamme ideamme, suunnitelmamme ja ehdotuksemme sivujen toteutuksesta arvioimme siihen kuluvan kokonaisajan. Ideaamme pallotellaan asiakkaan kanssa ja sisällön muuttuessa laskemme projektille uuden tarjouksen – kun olemme samalla viivalla sisällöstä projekti toteutetaan sovittuun hintaan 100% tyytyväisyystakuulla, vaikka toiveesi olisivat kuinka tolkuttomia.

Olemme törmänneet mitä erikoisimpiin hinnoitteluhimmeleihin, lähinnä alan halpispaketteja katsellessa ja nämä joskus herättävät kysymyksiä myös asiakkaissamme. Alapuolelta löydät simppelin sliderin, jota hilaamalla näet mitä uudet verkkosivut meiltä tilattuna maksavat.

LASKURI

Paljonko verkkosivut maksavat?

Ei onnistu


Ei onnistu


Suppeat


Et tarvitse laajoja sivuja vaan palvelusi voidaan esittää yksinkertaisesti muutaman alasivun sekä selkeän ulkoasun ja rakenteen avulla. Nämä ovat yleensä verkkosivujen ilmeen uudistuksia, eikä uutta sisältöä tarvitse kirjoittaa kovin paljoa.

Normisetti


Haluat tehdä verkkosivuistasi toimivan myyntikoneen, jotka oikeasti auttavat asiakkaitasi ostopäätöksen tekemisessä. Verkkosivuillesi tuotetaan uutta sisältöä, uusia ominaisuuksia ja koko verkkosivujesi tavoite uudistetaan.

Teknistä


Haluat uudistaa liiketoimintaasi verkkosivujen avulla. Olet ehkä miettinyt kokonaan uusien palveluiden tuotteistamista esimerkiksi verkkokaupan avulla. Käymme yhdessä läpi tavoitteesi ja mietimme miten nujerramme kilpailijasi täysin.

Laajat


Koko paletti räjäytetään osiin ja perkaamme samalla koko liiketoimintasi uudesta näkökulmasta. Käymme kaikki mahdollisuudet miten voisimme kehittää myyntiäsi sekä markkinointiasi uusien verkkosivujen avulla.


Verkkosivujen hinta =

POINTIT

Sisältö

Hinnoitteluun vaikuttaa sisällön laajuus, eli montako erilaista sivupohjaa sivustoille tulee toteuttaa. Lisäksi tarvittavan uuden sisällön määrä ja luommeko me sen. Voimme esimerkiksi tuoda sivuille blogipostaukset viimeisen kymmenen vuoden ajalta aikaleimoineen.

Tekniset ominaisuudet

Suurin osa sivuista ei tarvitse tekniikaltaan mitään uutta ja ihmeellistä. Käyttötarkoituksesta riippuen saatat kuitenkin tarvita esimerkiksi monimutkaisemman visuaalisen urakka laskurin tai integraation vaikkapa sivujen ja crm järjestelmän tai käytön tuen järjestelmien kanssa.

Visuaalisuus

Sivustosi saattavat olla vain teknisesti vanhentuneet ja itse visuaalinen ilme on selkeä. Tällöin meidän ei tarvitse suunnitella ilmettä, vaan tuoda se tähän päivään uudelle alustalle. Mikäli kuitenkin myös ilme on jäänyt 90- luvulle vaatii visuaalinen toteutus usein paljon suunnittelua.

Lisäominaisuudet

Sivut saattavat vaatia normaalin toimintansa lisäksi muita palveluita. Voimme tarpeidesi mukaan ottaa esimerkiksi chat- palvelun käyttöön ja opastaa sinut sen saloihin. Monesti lisäominaisuudet kuulostavat vaativilta ja käyttö hankalalta mutta käytännön helppous yllättää.