LVI-Iivari Oy

Projektit

LVI-Iivarin kanssa yhteistyö on alkanut jo vuonna pari vuotta sitten. Aluksi teimme uudet nettisivut, esitteen sekä pari mainosta verkkoon ja sanomalehtiin. Kun homma tuntui toimivan molempiin suuntiin, niin tämän jälkeen olemme olleet tiiviisti yhteistyössä tähän päivään saakka.

Olemme suunnitelleet ja kirjoittaneet heille esimerkiksi asiakaskokemuksia, suoramarkkinointikirjeitä sekä uutta sisältöä nettisivuille. Vastaamme myös suurimmasta osasta mainontaan liittyvistä töistä (uudet mainokset, Google AdWords, Facebook yms.) heidän suhteen.

”Meillä ongelmana oli kokonaisuutena yrityksen markkinoinnin toteutus. Mitään selkeää punaista lankaa ei ollut olemassa eikä selkeää tarjottavaa tuotetta/pakettia asiakkaille. Lähdettiin yhdessä suunnittelemaan missä olemme hyviä ja mitä haluamme asiakkaille tarjota. Myytävä paketti suunniteltiin ja koko markkinointipaletti sitä tukemaan. Mainosvedokset ja muu materiaali on hyvin valmisteltuja ja niitä tarvitsee muokata yleensä vain vähän. Yhteistyö on sujuvaa ja meille jää aikaa keskittyä olennaiseen, eli omien asiakkaidemme palvelemiseen”

– Markus Lammi