Konepaja Heinä

Projektit

Konepaja Heinän verkkosivut eivät olleet erityisen huonolla tolalla alun perinkään. Kuitenkin vahvasti kilpaillulla, kansainvälisellä ja erityisellä alalla jossa yksittäisen asiakkaan arvo on suuri, tulee kävijät vakuuttaa laadusta ja kokemuksesta.

Kansainväliset ja laadukkaat referenssit sekä laitteiden huippu-ominaisuudet haluttiin tuoda selkeästi esille. Samalla Hallinnasta tuli rakentaa tulevaa sisällöntuotantoa tukeva. Sivustoilla käytettiin videomateriaalia oikeista tuote-testauksista ja kävijälle halutaan erityisesti mainostaa ilmaisen demon mahdollisuutta.

“Konepaja Heinän verkkosivuprojekti oli erityisen mielenkiintoinen toteutus. Olimme yllättyneitä miten isojen nimien kanssa pieni suomalainen konepajan on toiminut. Ilkan kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja hän ymmärtää hyvin myynnin ja markkinoinnin näkökulma.”

– Digitoimisto ROI

”Pohtiessamme kotisivujemme uusijaa, suhtauduimme hyvin kriittisesti palvelun tarjoajiin. Digitoimista ROI:lla oli mahtava draivi ja ensikontaktista lähtien sovitut asiat pitivät. En voisi olla tyytyväisempi toteutukseen ja siihen että kyseinen projekti osoitti myös epäilykseni vääräksi siitä että digitoimiston pitäisi sijaita lähistöllä oman yrityksen toimipistettä. Kommunikaatio voi siis toimia saumattomasti vaikka sijaitsemme etäällä toisistamme. Teemme varmasti jatkossakin yhteistyötä!”

– Ilkka Heinä